Gelderland

Scholier komt in botsing met scooterrijder Laan van Maten Apeldoorn

APELDOORN – Een scholier is vanochtend gewond geraakt toen hij onderweg naar gym in botsing kwam met een scooterrijder op het fietspad langs de Laan van Maten in Apeldoorn. De jongen is overgebracht per ambulance naar het ziekenhuis.

Rond 08.40 uur gebeurde het ongeluk tijdens het passeren. Door de botsing kwam de jonge scholier hard ten val en raakte gewond. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft hem ter plekke onderzocht en behandeld waarna zij hem hebben overgebracht naar het ziekenhuis.

De scooterrijder kwam met de schrik vrij. Zowel de fiets als scooter liepen enige schade op bij de botsing. Agenten hebben van beide partijen een verklaring opgenomen. De scooter kon na het afleggen van zijn verklaring weer gaan.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen