Gelderland

Man zwaargewond bij bedrijfsongeval vleesverwerker Ekro Apeldoorn

APELDOORN – Bij vleesverwerker Ekro aan de Laan van Malkenschoten in Apeldoorn is een man zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval dat meldt de politie. Twee ambulances, vier politiewagens en een traumahelikopter uit Amsterdam werden opgeroepen.

De melding kwam rond 19.45 uur bij de meldkamer binnen. De hulpdiensten rukten massaal uit. Bij aankomst troffen de hulpdiensten de zwaargewonde man aan. Het ambulancepersoneel heeft de man gestabiliseerd waarna hij met spoed werd overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter werd halverwege afgemeld.

De politie laat weten dat het gaat om een bedrijfsongeluk, over wat er precies is gebeurd kunnen zij niet melden.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen