Gelderland

Aanrijding tussen personenauto en bestelbus Arnhemseweg Apeldoorn

Op de Arnhemseweg ter hoogte van de verkeerslichten bij de Ravenweg in Apeldoorn heeft zaterdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus. De inzittenden, waaronder twee kleine kinderen kwamen met de schrik vrij. 

Niemand gewond 

Het ongeluk gebeurde rond 11:00 uur nadat de bestuurder van de bestelbus, de afremmende personenauto te laat opmerkte met een harde botsing tot gevolg. Het gezin wat in de auto zat raakte niet gewond, evenals de bestuurder van de bestelbus. 

Fors beschadigd

De bestuurder van de bestelbus was bezig met het bezorgen van pakketjes. De pakketjes zullen vandaag niet meer bezorgd worden. Het voorwiel van de bus brak af waardoor de bestelbus moest worden afgesleept. 

De personenauto raakte ook fors beschadigd. Ook hier brak een wiel af. De personenauto kon nadat het achterwiel was verwijderd, door een berger worden afgesleept. 

Afgesloten

Vanwege het ongeluk waren er twee rijstroken afgesloten. Waardoor de bestuurder de personenauto te laat opmerkte is nog onduidelijk.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen