Gelderland

Enorme ravage na flink ongeval Eekterweg Vaassen

VAASSEN – Vanmiddag gebeurde er op de Eekterweg in Vaassen een flink ongeval waarbij een personenauto en vrachtwagen betrokken waren. De personenauto raakte total loss en de dieseltank van de vrachtwagen knapte kapot.

De voorkant van de personenauto, een Tesla, ligt volledig in puin. De auto reed op de Eekterweg richting de A50 in Apeldoorn toen de vrachtwagen de weg op draaide vanaf de Bossenbroekerweg. Niemand raakte bij het ongeluk gewond. Wel werd de bestuurder van de Tesla ter controle nagekeken in de toegesnelde ambulance.

Ook de brandweer werd opgeroepen om te assisteren. Zij koppelden de accu’s los van de Tesla en zorgden ervoor dat de diesel van de vrachtwagen werd opgevangen. Beide voertuigen moesten na het ongeval worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen