Gelderland

UPDATE | Automobiliste onder invloed rijdt dwars door bushokje en belandt op de kop Anklaarseweg Apeldoorn

APELDOORN – Een automobiliste is zaterdagavond met haar auto door een nog onbekende oorzaak dwars door een bushokje heen gereden en op de kop tot stilstand gekomen langs de Anklaarseweg in Apeldoorn. Zij raakte daarbij gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Enorme ravage

Het ongeluk gebeurde rond 22.15 uur, meerdere brandweerwagens, politiewagens en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst troffen de hulpdiensten de enorme ravage aan. De automobiliste raakte bij het ongeluk gewond en werd door het ambulancepersoneel ter plaatse behandeld en onderzocht waarna zij voor verdere behandeling werd mee genomen naar het ziekenhuis.
De schade aan een bushokje, geparkeerde auto en de auto van de vrouw is groot. De auto van de vrouw moet door een berger worden afgesleept. Voor het bushokje komt de gemeente ter plaatse. Zij gaan ook het glas opruimen.

De politie nam ter plaatse een blaastest van de vrouw af, hieruit bleek dat de mevrouw te veel heeft gedronken. Hoeveel te veel, zal moeten blijken uit bloedonderzoek.

Een andere auto werd ook nog geraakt bij de aanrijding, deze liep forse schade op en werd door de eigenaar verplaatst.

De exacte toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk en zal door de politie worden onderzocht.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen