Gelderland

Vrouw valt uit Slaaphuis Apeldoorn en raakt zwaargewond

APELDOORN – Vanmiddag is een vrouw van begin dertig zwaargewond geraakt nadat zij aan de Stationsstraat uit het Slaaphuis viel vanaf de eerste etage.

De vrouw viel rond half vijf van de eerste verdieping naar beneden en raakte gewond aan haar hoofd. Ze maakte een val van zo’n 3 meter. De massaal gealarmeerde hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen, maar deze maakte boven het incident rechtsomkeert.

De toedracht van het ongeval is nog onbekend. Dit wordt onderzocht door de politie. Een woordvoerder van het Slaaphuis betreurt het incident. Ze kan verder niets zeggen, maar het lijkt erop dat de vrouw de val gaat overleven.

De vrouw werd per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen