Gelderland

Britse man dakloos na ongeval met camper A1 Ugchelen

UGCHELEN – Bij een ongeluk vanmiddag tussen een personenauto en een camper van een man uit Groot-Brittannië is veel schade ontstaan. Even voor half zes ging het mis.

Door een nog onbekende oorzaak botste een automobilist achterop de camper. Er raakte niemand gewond. Wel was de man uit Engeland in diepe tranen. Niet alleen zijn vervoermiddel is hij kwijt, maar ook zijn huis.

Dakloos

De man verklaarde dat hij al een paar jaar woonde in zijn camper en nu dakloos is geworden. Beide voertuigen zijn afgesleept door een berger. De man is door berger Wolves uit Apeldoorn meegenomen. Wat er met de man gaat gebeuren is niet bekend.

Door het ongeluk ontstond er een forse file. Mede door een oliespoor wat op het wegdek terecht was gekomen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen