Landelijk

Verdachte Donny M. bekent ontvoeren, misbruiken en doden 9-jarige Gino

NEDERLAND – De verdachte Donny M. die ervan verdacht wordt van het ontvoeren en doden van de 9-jarige Gino heeft in een emotionele hoorzitting bekent dat hij de jongen heeft ontvoert, misbruikt en gedood.

Gesmoord met kussen

Volgens het OM is de jongen gesmoord met een kussen, gewurgd en verdronken. Ook zou hij de jongen drugs hebben toegediend. De moeder van de 9-jarige jongen was hevig geƫmotioneerd in de rechtszaal en werd ook boos. Zij stond op en liet haar emoties de vrije loop.

Verwijderd uit rechtszaal

De rechter sommeerde haar om te gaan zitten maar dit deed ze niet. Zij werd door de politie uit de zaal begeleid. Zij mocht in een aparte ruimte de zaak volgen via een videoverbinding. Na een korte schorsing werd re rechtszaak hervat en legde Donny M. een bekentenis af.

Vandaag wordt de zaak niet inhoudelijk besproken. Het is de eerste voorbereidende zaak in de Maastrichtse rechtbank. Donny M. gaf zelf aan dat wat gebeurd was, nooit had mogen gebeuren.

Gerelateerde artikelen