Gelderland

Motorrijder ramt verkeersborden en raakt zwaargewond JC Wilslaan Apeldoorn

APELDOORN – Een motorrijder is donderdagochtend hard onderuit gegaan bij een ernstig eenzijdig ongeluk. De man raakte gewond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

De motorrijder reed rond 06.45 uur vanaf Apeldoorn richting Hoog Soeren toen het op de J.C. Wilslaan mis ging. De man botste door een nog onduidelijke redenen tegen twee verkeersborden aan die langs de weg stonden. De motorrijder kwam onder de stalen borden te liggen. De motor van de man belandde zo’n 5 meter verderop midden op de weg.

Getuigen die het ongeluk zagen gebeuren schoten direct de gewonde motorrijder te hulp en belden 112. Agenten hebben bij aankomst direct de stalen buizen van de man afgehaald. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de man ter plekke onderzocht en behandeld waarna zij hem per ambulance met spoed naar het ziekenhuis hebben overgebracht. De man zou ernstig beenletsel hebben opgelopen bij de botsing.

De J.C. Wilslaan was tussen Apeldoorn en de Soerenseweg enige tijd afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen