Gelderland

Huifkar met ouderen belandt in greppel Beemte Broekland

BEEMTE-BROEKLAND – Een groep met ouderen is vanmorgen in Beemte Broekland in een greppel beland. Ze zaten in een huifkar en raakten van de weg af.

Het ongeluk gebeurde aan de Drostendijk, net voorbij het viaduct over de A50. Volgens omstanders wilde de huifkar, met twee paarden ervoor, keren. Hierdoor kwamen de achterwielen in een greppel terecht en kwamen de paarden van de wagen.

Tijdens een bui die redelijk snel na het ongeluk losbarstte, mochten de ouderen en hun begeleiders schuilen onder een tent die de brandweer opzette. Ze zijn uiteindelijk in een ander vervoermiddel geplaatst.

De ouderen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar kwamen met de schrik vrij, meldt de politie Gelderland op Twitter. De weg werd een tijd afgesloten voor verkeer.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen