Gelderland

Personenauto’s botsen op elkaar Gildenstraat Nijkerk

NIJKERK – In een bocht aan de Gildenstraat in Nijkerk zijn maandagmiddag twee personenauto’s op elkaar gebotst. De inzittenden waaronder een kind kwamen met de schrik vrij.

De melding kwam rond 17.15 uur binnen bij de meldkamer. Drie brandweerwagens en twee ambulances werden met spoed aangestuurd. Bij aankomst bleek er niemand meer bekneld te zitten waarop de brandweer beide voertuigen heeft veilig gesteld. De twee voertuigen waren namelijk door de aanrijding flink beschadigd geraakt. Meerdere inzittenden waaronder een kind werden nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen zijn afgesleept door een bergingsbedrijf.

Vanwege het ongeluk was een deel van de weg afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen