Gelderland

Fietser gewond na aanrijding met auto Kalverstraat Apeldoorn

APELDOORN – Een fietser is woensdagavond gewond geraakt bij een ongeluk met een auto op de Kalverstraat in Apeldoorn. De fietser werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 23.00 uur nadat de automobilist de fietser te laat opmerkte met een botsing tot gevolg. De automobilist schrok zo erg dat hij met zijn auto tegen een verkeersbord tot stilstand kwam. De fietser kwam hard ten val en liep verwondingen op aan zijn been.

De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Agenten hebben verklaringen opgenomen van getuigen en van de betrokkenen. De fietser werd door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk met een enkelbreuk.

De automobilist was flink geschrokken, maar raakte niet gewond. Zijn auto moest door een berger worden afgesleept.

De gemeente is in kennis gesteld met betrekking tot het beschadigde verkeersbord.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen