Gelderland

Aanhanger doorboort busje na kop-staartaanrijding Arnhemseweg Apeldoorn

APELDOORN – Op de Arnhemseweg ter hoogte van de Eendrachtstraat in Apeldoorn heeft woensdagmiddag een kop-staartaanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbus met aanhanger en een personenauto. Niemand raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur. De bestuurder van een Renault Twingo merkte te laat op dat zijn voorganger afremde met een harde botsing tot gevolg. De drie inzittende van de personenauto kwamen net zoals de bestuurder van de bestelbus met de schrik vrij. De schade aan de voertuigen was enorm. De aanhanger was door de klap deels de bestelbus in geboord.

Een berger heeft beide voertuigen afgesleept. Het ongeluk zorgde voor enige verkeershinder.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen