Gelderland

Auto slaat over de kop na aanrijding met geparkeerde auto Aluminiumweg Apeldoorn

APELDOORN – Een automobilist is woensdagochtend met zijn auto achterop een geparkeerde auto gebotst waarna hij met zijn auto over de kop sloeg. De bestuurder en zijn passagier kwamen met de schrik vrij.

Het ongeluk gebeurde rond 07.00 uur op de Aluminiumweg in Apeldoorn. De auto waarin het tweetal reed, botste tegen het wiel van kleine jeep aan en waarna de auto over de kop sloeg. De twee konden zelf uit de auto komen en kwamen met de schrik vrij. Door de klap was de geparkeerde jeep een paar meter door geschoten en stond daardoor half op het fietspad.

De politie was snel ter plaatse en heeft van de bestuurder een blaastest afgenomen, hier kwam niets uit.

De toedracht van het eenzijdige ongeluk is dan ook nog onduidelijk. De politie heeft van de bestuurder en van getuigen een verklaring opgenomen.

Gedurende de afhandeling van het ongeluk was de Aluminiumweg afgesloten tussen de Koperweg en de Hoenderparkweg. Bussen reden tijdelijk over het fietspad. Het ongeluk zorgde dan ook vanwege de spits, voor enige verkeershinder.

De zwaar beschadigde Seat is door een berger afgesleept. De twee inzittenden zijn door familie opgehaald.

Foto’s LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen