Gelderland

Bestelbus ramt pui Boekhandel Hofstraat Apeldoorn

APELDOORN – Een bestelbus is vanavond rond 19:30 uur tegen de pui van Boekhandel Broekhuis aan de Hofstraat in Apeldoorn gereden. De ravage is enorm.

Gewonde

Een vrouw die in de boekhandel aanwezig was raakte gewond en moest door de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Ook werd de bestuurder van de bestelbus door het ambulancepersoneel gecontroleerd.

Schade

De bestelbus reed voor de winkels langs over straat onder de puien door tot hij te hoog was voor de pui van de boekhandel. De houten overkapping werd geraakt en viel naar beneden. Ook raakte de bestelbus aan het dak beschadigd.

De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vanwege de koopavond in Apeldoorn trok het incident aardig wat bekijks.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen