Gelderland

Drugslab gevonden Prinsenweg Nijkerk, Arrestatieteam doet inval

NIJKERK – De politie doet momenteel onderzoek bij een woning aan de Prinsenweg in het buitengebied van Nijkerk. Vanmiddag viel hier het arrestatieteam de woning binnen.

Rond 19.00 uur kwamen meerdere politiewagens waaronder een PD-nit naar de boerderij toe. Agenten startte direct een onderzoek. Agenten ter plaatse kunnen momenteel nog niets melden behalve dat zij onderzoek doen. Een politiewoordvoerder daarentegen meldt dat het gaat om een drugslab. Het drugslab werd gevonden in een lopend onderzoek.

De brandweer komt ter plaatse om verlichting te brengen. Het onderzoek bij de woning zou nog tot laat in de avond duren. Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend. Agenten houden toezicht om te kijken of er geen verdachte personen komen richting de woning.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen