Gelderland

Automobilist slaat meerdere keren over de kop en bestelt zelf bergingswagen Hoog Soeren

HOOG SOEREN – Een automobilist is vannacht na middernacht met zijn auto meerdere keren over de kop geslagen. Ze mogen van geluk spreken of hadden een engeltje op hun schouder, zowel de bestuurder als de bijrijdster raakten niet gewond.

De bestuurder reed met zijn blauwe Renault Clio over de Pomphulweg richting Halte Assel toen hij in een flauwe bocht de macht over het stuur kwijt raakte, een boom schampte en toen zeker twee keer over de kop sloeg. De twee inzittenden konden zelf uit de auto komen.

Na ongeveer een halfuur nadat het ongeluk gebeurde besloten de twee om zelf een bergingswagen te bestellen. Een medewerker van het bedrijf vond het verhaal en de locatie nogal vaag waarop zij de politie inschakelde.

De agenten die ter plaatse kwamen troffen inderdaad de twee personen naast hun zwaar beschadigde auto aan. Ze hebben een verklaring afgenomen van het duo.

Het tweetal werd door een toegesnelde ambulance gecontroleerd, maar raakten wonder boven wonder niet gewond. De auto is door een berger afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen