Gelderland

Kale man zonder tanden valt van fiets met tas vol haargel en tandpasta in Apeldoorn

APELDOORN – Je hebt een rugzak vol tubes tandpasta en haargel op je rug zitten. Vervolgens val je van je fiets en de politie komt ter plaatse. De man was kaal, had geen tanden in zijn mond en was onder invloed.

Het gebeurde allemaal gisteren op de Generaal van der Heydenlaan in Apeldoorn. De man was van zijn fiets gevallen en was niet aanspreekbaar. Hij is een bekende van de politie.

In de rugzak van de man troffen de agenten tubes haargel en tandpasta aan. Vermoedelijk zijn de spullen gestolen. De man was onder invloed van alcohol en drugs. Na een waarschuwing kon de man zijn weg vervolgen. Voor zover bekend is er geen aangifte gedaan, maar mocht dit nog wel gebeuren, dan moet de man zich melden op het politiebureau voor verhoor.

Foto: Politie Apeldoorn Instagram

Gerelateerde artikelen