Gelderland

Politie: Vrijwel zeker dat lichamen in auto van Hebe (10) en Sanne (26) zijn

‘S-HERTOGENBOSCHDe politie heeft alle redenen om aan te nemen dat de lichamen, die gisterenavond gevonden zijn in de zwarte Kia Picanto, van de vermiste Hebe Zwart (10) en Sanne Bos (26) zijn. De identiteit moet nog officieel worden vastgesteld, maar een politiewoordvoerder laat weten dat er vrijwel geen twijfel mogelijk is.

Afwijkend bandenspoor

Op knooppunt Empel bij ‘s-Hertogenbosch ontdekte een agent een afwijkend bandenspoor op de weg op de verbindingsweg van de A59 naar de A2. De auto werd op de kop gevonden in het water door een politiehelikopter in de flauwe bocht van het knooppunt. De hulpdiensten werden massaal gealarmeerd, maar hulp mocht niet meer baten. Het is voor de politie nog altijd een raadsel hoe de auto van de weg is geraakt en pas later is gevonden. Mogelijk is de auto uit de bocht gevlogen, het talud afgereden en toen op de kop in het water belandt.

Geborgen

Rond 01:00 uur zijn de lichamen geborgen en is de zichtbaar zwaar beschadigde auto uit het water getakeld. De politie is een groot onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Sinds maandag was er een grote zoekactie gaande naar het vermiste meisje van 10 en haar begeleidster. Zij kwamen nooit aan in Vught vanaf de dagbesteding in Raamsdonksveer.

Gerelateerde artikelen