Opmerkelijk

Politieauto onderweg naar melding crasht tegen boom in Almere

ALMERE – Een politievoertuig die onderweg was naar een inbraak melding is vrijdag op zaterdagnacht in Almere op de busbaan uit de bocht gevlogen en tegen een boom tot stilstand gekomen. Het ongeval gebeurde rond 02:20 uur op de busbaan ter hoogte van de E. du Perronstraat.

De twee inzittenden agenten waren onderweg naar een melding van een inbraak waarbij de bewoonster was bedreigd. Bij het ongeluk kwamen beide agenten bekneld te zitten. Zij zijn beide door de brandweer bevrijd uit het politievoertuig. Beide agenten moesten met onbekende letsel naar het ziekenhuis.

Door dat het een politievoertuig betrof doet de politie onderzoek naar het ongeluk hierdoor is de busbaan afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen