Gelderland

Fors ongeval op Oenerweg tussen Oene en Epe

OENE – Op de Oenerweg tussen Oene en Epe heeft donderdagochtend een frontale aanrijding plaatsgevonden. Daarbij raakte een man gewond, hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 07.30 uur. De grijze fiat kwam vanaf Oene en reed richting Epe. De rode bestelauto kwam vanaf Epe en reed richting Oene. Door een nog onbekende oorzaak kwam de fiat op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op zijn tegenligger. De bestuurder van de rode bestelauto kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de Fiat raakte gewond en moest door de toegesnelde brandweer uit zijn auto bevrijdt worden. De brandweer heeft de deur van de auto verwijderd. De bestuurder van de fiat liep verwondingen op aan zijn knie en schouder. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De Oenerweg is vanaf de Kanaalweg in de richting van Epe volledig afgesloten. De verkeersongevallen analyse van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. De weg blijft nog enkele uren afgesloten. Beide voertuigen raakten total loss en moeten nadat het onderzoek is afgerond worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen