Gelderland

Politie en Forensische Opsporing rukken groots uit voor “lijkvinding” in Nijkerk

NIJKERK – De politie heeft in Nijkerk de Havenlijn/Gildenstraat kort afgesloten vanavond, dit mogelijk na een vondst van een overleden persoon.

Meerdere medewerkers van de forensische opsporing waren aanwezig en doen onderzoek naar een lichaam in het water aan de Havenlijn. Na onderzoek bleek het te gaan om een levensechte sekspop. Hoe de pop daar terecht is gekomen, is niet bekend.

Omwonenden reageren in eerste instantie geschokt na het horen dat er een lichaam werd aangetroffen in het water. Nadat het duidelijk werd dat het om een sekspop zou gaan moest iedereen hardop lachen. Een buurtbewoner heeft aangeboden om de sekspop met zijn bus te vervoeren naar het politiebureau, dit omdat de pop erg zwaar is en vies.

De Forensische opsporing heeft inmiddels zijn spullen ingepakt en de omgeving is weer vrijgegeven.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen