Gelderland

Go Sharing deelscooters verdwijnt uit Apeldoorn

APELDOORN – Go Sharing, bekend van de kikkergroene scooters en ook fietsen trekt zich terug uit Apeldoorn. Apeldoorn staat niet meer in de lijst van steden in Nederland waar Go Sharing actief is. Go Sharing heeft dat besloten in een statement die zij op de website hebben geplaatst.

De afgelopen maanden zijn er meer overlastmeldingen binnengekomen bij Go Sharing over foutgeparkeerde scooters, scooters waar misbruik van wordt gemaakt en jonge personen die op de scooters rijden zonder rijbewijs. Ook geeft Go Sharing aan dat zij niet de kwaliteit kunnen bieden die huurder verdiend.

Statement

Go Sharing af het volgende statement: “Drie jaar geleden zijn we gestart met de missie om van deelmobiliteit een betrouwbaar en betaalbaar alternatief te maken voor het hebben van je eigen voertuig, als verlengstuk van het openbaar vervoer. Omdat we deze service voor iedereen, overal en altijd wilden bieden, zijn we snel uitgebreid naar een heleboel mooie steden in Nederland. Het gebruik in veel steden is al ver boven verwachting, maar helaas in een aantal anderen nog niet. Hierdoor is het voor ons nog niet mogelijk om de kwaliteit te bieden waarvan wij vinden dat jij die verdient.

Gefaseerd zullen de scooters en deelfietsen verdwijnen uit Apeldoorn. Of Go Sharing definitief uit Apeldoorn verdwijnt, is niet bekend.

Gerelateerde artikelen