Gelderland

Overleden fietser is 79-jarige man uit Apeldoorn

APELDOORN – Het slachtoffer dat gisteren overleed nadat hij op zijn fiets was aangereden door een auto op de Otterloseweg (N304) bij Ugchelen, is een 79-jarige man uit Apeldoorn. Dat liet de politie vanmorgen weten via Twitter.

Het ongeluk gebeurde gisteren rond 12:30 uur. Het ging ms ter hoogte van de fietsersoversteekplaats. De automobiliste, een 24-jarige vrouw uit Utrecht, reed vanuit Hoenderloo richting Apeldoorn. Het slachtoffer was er na de aanrijding ernstig aan toe. De opgeroepen hulpdiensten waaronder een traumahelikopter konden niets meer voor de man betekenen.

De politie heeft een verklaring opgenomen van de automobiliste. Dat is een standaard procedure bij een aanrijding met een dodelijke afloop. De politie doet nog steeds onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen