Gelderland

Auto op de kop na ongeval Deventerstraat Apeldoorn

APELDOORN – Vanavond is omstreeks 18:50 uur een auto over de kop geslagen nadat de auto tegen een boom was gereden. Er vielen daarbij twee gewonden.

Het is nog niet bekend wat de oorzaak van het ongeval is. Wel is bekend dat de auto een boom schampte en vervolgens op zijn dak belandde. De inzittenden konden zelf uit de auto komen volgens omstanders.

Een toegesnelde ambulance heeft de twee kort behandeld waarna werd besloten een vrouw mee te nemen naar het ziekenhuis. De tweede inzittende reed als passagier mee in de ambulance richting het ziekenhuis.

De auto raakte door het ongeval zwaar beschadigd. Het rechter voorwiel was door de klap naar achteren onder de deur van de passagierskant terecht gekomen. Een berger heeft uiteindelijk de auto afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen