Gelderland

Auto vat vlam op parkeerplaats Café Klaarbeek in Klarenbeek

KLARENBEEK – Bezoekers van café de Klaarbeek in Klarenbeek hadden zaterdagavond wel een heel bijzonder einde van hun feestavond. Op de parkeerplaats van het café vatte een auto vlam. Niemand raakte daarbij gewond.

De brand werd rond middernacht gemeld bij de alarmcentrale. De brandweer kwam met spoed ter plaatse, maar bij aankomst stond de gehele voorzijde van de zwarte Opel al volledig in de brand. De brandweer wist te voorkomen dat de achterzijde van de auto ook vlam vatte. Medewerkers van het café hielden de gasten, vooral jongeren op afstand.

Volgens de brandweer stond de auto nog geen half uur geparkeerd. De oorzaak lijkt dan ook een technisch mankement.

De zwaar beschadigde auto, die total loss zal worden verklaard moest door een berger worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen