Gelderland

Derde overval in 48 uur tijd, Spar Koning Lodewijklaan Apeldoorn overvallen

APELDOORN – Na de Kruidvat en Cafetaria De Maat gisteren is vandaag rond 17:45 uur de Spar aan de Koning Lodewijklaan overvallen. Het is de 3e overval in 2 dagen tijd in Apeldoorn.

De melding kwam rond 17:45 uur binnen bij de hulpdiensten. Meerdere politie-eenheden zijn met spoed naar de supermarkt gegaan. De overval gebeurde vlak voor sluitingstijd. De winkel gaat om 18:00 uur dicht. Bij de overval raakte niemand gewond.

In 2018 werd de supermarkt ook al een keertje overvallen. Toen werd de supermarkt ook vlak voor sluitingstijd overvallen op een zaterdag.

Signalement

Al snel na de overval deed de politie via Burgernet een oproep aan de burgers met het volgende signalement: Het zou gaan om een 20-jarige man met een donkere huidkleur, een tenger postuur, draagt een lichtkleurige ruitjesbroek en blauwe bovenkleding 1,80m lang, een zwarte jas en is weg op een damesfiets met een witte tas aan het stuur.

3e overval

Gisterenochtend werd de Kruitvat aan het Operaplein overvallen. De dader van die overval is nog steeds niet opgepakt. Amper 12 uur later was het opnieuw raak. Toen werd Cafetaria De Maat aan de Imkersplaats overvallen.

Het is niet bekend of de drie overvallen aan elkaar gelinkt zijn.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen