Gelderland

Fors ongeval op toerit A50 Apeldoorn-Noord

APELDOORN – Door een ongeluk tussen een bedrijfsbus en een personenauto op de toerrit van de A50 bij Apeldoorn Noord, stond vanmorgen vroeg het verkeer vast op de Oost Veluweweg en op de A50. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

Het ongeluk gebeurde even na 07.00 uur nadat een automobiliste vanaf Apeldoorn de A50 op wilde rijden. Zij zag echter een bedrijfsbus van rechts over het hoofd met een botsing tot gevolg. De inzittenden van de voertuigen, drie mannen en een vrouw, werden na gekeken door het ambulancepersoneel, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk werd een deel van de kruising afgesloten. Agenten regelden het verkeer langs het ongeluk heen. Een berger is ter plaatse gekomen om beide voertuigen af te slepen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen