Gelderland

Opnieuw feest op Apeldoornse Oranjerotonde na overwinning Nederlands elftal

APELDOORN – Het is opnieuw feest op de Oranjerotonde in Apeldoorn. Het Nederlands elftal won vandaag met 2-0 van thuisland Qatar en heeft zich geplaatst voor de achtste finales voor aankomende zaterdag.

Opnieuw zijn er honderden supporters aanwezig en hangt er een gezellige sfeer. Ook de politie is aanwezig, maar grijpt niet in. Er klinkt luide muziek, er wordt siervuurwerk afgestoken en er wordt alcohol gedronken. Tot zover bekend is er nog geen overlast.

De gemeente Apeldoorn heeft de rotonde afgesloten voor het overige verkeer en moet dus omrijden via de wijk. De tegenstander tegen wie het Nederlands elftal zaterdag moet spelen wordt vanavond om 20:00 uur bepaald.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen