Gelderland

Overval op Shell Laan van Mensenrechten Apeldoorn

APELDOORN – Het Shell tankstation aan de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn is woensdagochtend in alle vroegte overvallen. Niemand raakte bij de overval gewond.

Rond 06.45 uur stapte een in het zwart geklede, getinte man het tankstation binnen. Hij bedreigde de pompmedewerker en ging er vervolgens op een zwarte scooter met windscherm en afgeplakte lampen er vandoor. Of hij iets heeft buit gemaakt bij de overval is nog onduidelijk.

Het tankstation is afgezet met linten en zal de komende tijd afgesloten blijven in verband onderzoek. In de omgeving van de benzinepomp zijn veel politiewagens aan het rond rijden op zoek naar de overvaller.

In eerste instantie werden de politiewagens naar de Shell aan het Kanaal Noord gestuurd. De melder had namelijk doorgeven in alle haast dat de Shell pomp daar zou zijn overvallen, maar dat bleek al snel de verkeerde locatie te zijn.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen