Opmerkelijk

Man wordt bijna aangereden als hij telefoon van straat wil pakken

TILBURG – Een man in Tilburg heeft wel heel veel geluk gehad. Op videobeelden op de website van Dumpert is te zien hoe een man zijn leven op het spel zet.

De man lijkt zijn telefoon te zijn verloren op straat. In de video is te zien hoe de man eerst een paar keer om zich heen kijkt om vervolgens door rood een drukke straat op te rennen. En dat terwijl het verkeer groen licht heeft.

Op een haar na weten een bestelbus en auto met aanhanger de man te ontwijken. Het is niet bekend wie de man is. Op Social Media wordt voornamelijk verontwaardigd gereageerd op het voorval. Vele mensen hebben geen idee wat de man bezield.

Ongetwijfeld zullen de bestuurders die langs hem heen raasden flink geschrokken zijn. Voornamelijk de automobilist met de aanhanger. Dankzij goede stuurmanskunsten weet de automobilist de voetganger op een haar na te ontwijken.

Gerelateerde artikelen