Gelderland

Politieauto flink beschadigd na ongeval op Deventerstraat Apeldoorn

APELDOORN – Een politiewagen is vrijdagmiddag beschadigd geraakt bij een ongeluk op de Deventerstraat in Apeldoorn. Niemand raakte bij het ongeluk gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur op de Deventerstraat ter hoogte van de Weidestraat. Een automobiliste reed met haar witte Fiat vanaf de Parallelweg de Deventerstraat op maar zag daarbij de politiewagen over het hoofd met een botsing tot gevolg. De vrouw botste met haar Fiat tegen de zijkant van de politiewagen. Beide voertuigen liepen forse schade op. De vrouw en de twee agenten raakten niet gewond. Agenten van een ander basisteam kwamen ter plaatse om verklaringen op te nemen en hebben van beide bestuurders een blaastest afgenomen.

Zowel de Fiat als de politiewagen moesten door een berger worden afgesleept. Het verkeer op de Deventerstraat liep vanwege de aanrijding forse verkeershinder op.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen