Gelderland

Burgerhulpverlener onderweg naar reanimatie krijgt ongeval Zwolseweg Apeldoorn

APELDOORN – Veel schade bij een ongeluk op de Zwolseweg in Apeldoorn maandagmiddag. Twee voertuigen raakten fors beschadigd, gewonden vielen er wonder boven wonder niet.

Rond 18.00 uur ging het mis op de kruising Zwolseweg met de Koningstraat. De inzittenden van een witte BMW wilden vanaf de Zwolseweg de Koningstraat inrijden en gaven daarbij geen voorrang aan een automobilist die vanaf tegenovergestelde richting kwam met een frontale botsing tot gevolg. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft meerdere mensen nagekeken, maar van letsel bleek geen sprake.

De inzittenden van de witte BMW verklaarden dat zij als burgerhulpverleners hadden gereageerd op een reanimatie oproep enkele straten verderop. Hoe het met het slachtoffer van de reanimatie is afgelopen is niet bekend.

De twee auto’s die bij de aanrijding betrokken waren, raakten fors beschadigd en moesten door een berger worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen