Gelderland

Automobiliste glijdt met auto van de weg Laan van de Stier Apeldoorn

APELDOORN – Een automobiliste is vrijdagochtend in Apeldoorn van de weg geraakt nadat zij in een bocht van de we gleed en met haar auto in een sloot terecht kwam. Wonder boven wonder raakte zij niet gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 08.15 uur op de Laan van de Stier in Apeldoorn Noord. De vrouw reed vanaf de Laan van het Omniversum en wilde de bocht nemen naar de Laan van de Stier. In de bocht ging het mis, de vrouw gleed van de weg, ging door de struiken heen en belandde met haar auto op de zijkant in de sloot. Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren schoten direct te hulp.

De vrouw wist op eigen kracht uit de auto te komen. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel kon weer huiswaarts omdat de vrouw geen verwondingen bleek te hebben. Wel was zij erg geschrokken. De weg waar de vrouw over heen reed, is veranderd in een ijsbaan. De politie heeft dan ook de weg afgesloten. Een berger is onderweg om zwaar beschadigde auto uit de sloot te vissen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen