Gelderland

Kettingbotsing tussen vijf voertuigen A50 Klarenbeek

APELDOORN – Op de A50 tussen knooppunt Beekbergen en afrit Loenen heeft ter hoogte van Klarenbeek een kettingbotsing plaatsgevonden tussen zeker 5 voertuigen. Meerdere mensen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Of er iemand naar het ziekenhuis moest is niet bekend.

Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur in de richting van Arnhem. Op de linkerrijstrook botste meerdere personenauto’s op elkaar. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Vanwege het ongeluk werd de linkerrijstrook afgesloten. Het ambulancepersoneel heeft meerdere mensen nagekeken op eventuele verwondingen. Of er iemand naar het ziekenhuis is overgebracht is niet bekend.

Een berger is ter plaatse voor de afsleep van de beschadigden voertuigen.

De toedracht van het ongeluk is nog onbekend. Door het ongeluk is er een flinke file ontstaan vanaf afrit Apeldoorn/Teuge. Ook het verkeer op de A1 loopt inmiddels vast omdat het ongeluk net voorbij knooppunt Beekbergen heeft plaatsgevonden.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen