Landelijk

14-jarig kind overleden na ernstig ongeval Megensebaan Oss

OSS – Afgelopen nacht gebeurde er op de Megensebaan in Oss een ernstig ongeval waarbij drie kinderen zwaargewond raakten. Een van de kinderen, een 14-jarige jongen overleefde de aanrijding niet. Dat meldde de politie zojuist. De twee andere kinderen van 8 en 12 raakten zwaargewond.

De ouders van de kinderen raakten lichtgewond. De bestuurder en de bijrijder van de andere auto raakten ook gewond en zijn door de politie aangehouden nadat zij uit het ziekenhuis kwamen. De politie vermoedt dat er alcohol in het spel is geweest. Daarom werden zij aangehouden op verdenking van het veroorzaken van het verkeersongeval waarbij (fataal) letsel is veroorzaakt.

De politie doet nog steeds onderzoek naar de toedracht van het ongeval en gaat naar verwachting nog geruime tijd in beslag nemen.

Gerelateerde artikelen