Gelderland

Oudere fietsster (82) ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen N302 Uddel

UDDEL – Op de Flevoweg (N302) bij Uddel heeft dinsdagochtend een zeer ernstig ongeluk plaatsgevonden tussen een fietser en een vrachtwagen. De fietser, een 82 jarige vrouw raakte daarbij ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 11.15 uur op de N302 met de Paleisweg. De hulpdiensten waaronder twee ambulances en een traumahelikopter rukten massaal uit. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonde fietser in afwachting van het mobiel medisch team dat oer traumahelikopter werd ingevlogen. De trauma arts assisteert het ambulancepersoneel onderweg naar het ziekenhuis.

De vrouw is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Flevoweg (N302) is tussen de rotonde Garderenseweg en de rotonde de Beek volledig afgesloten. De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ernstige ongeluk. De weg blijft daarom naar verwachting nog enkele uren afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen