Gelderland

Zwaar ongeval op Kanaal Zuid tussen Eerbeek en Apeldoorn

EERBEEK – Op het Kanaal Zuid tussen Apeldoorn en Eerbeek is tegen het einde van de middag een ernstig ongeluk gebeurd waarbij twee auto’s hard tegen elkaar zijn gebotst. Beide bestuurders raakten daarbij gewond.

Het gebeurde allemaal op de kruising met de Voorsterweg en de klap moet enorm geweest zijn. Beide auto’s raakten zwaarbeschadigd door de klap. Een van de auto’s belandde zelfs half in het kanaal. Een bestuurder raakte slechts lichtgewond en werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De andere bestuurder was er ernstiger aan toe en werd per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Voor het ongeval werden meerdere brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

De Verkeersongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De zwaarbeschadigde auto’s werden door een berger afgesleept. Gedurende de hulpverlening ondervond het verkeer forse hinder.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen