Opmerkelijk

Bezorger parkeert bus vol met pakketjes bij Schiphol en neemt het vliegtuig

SCHIPHOL – Gisterenavond kreeg de Koninklijke Marechaussee op Schiphol een melding van een achtergelaten voertuig bij Vertrekhal 3. Ter plaatse bleek het te gaan om een busje vol met pakketjes met een draaiende motor.

Van de bezorger was niks te bekennen. Via camerabeelden was later te zien dat de bezorger ingecheckt had, door de douane was gelopen en vervolgens naar de gate en het vliegtuig liep. De man heeft dus het vliegtuig genomen en heeft zijn bus al draaiend vol met pakketjes achtergelaten. Er werd een explosievenhond ingeschakeld die de pakketjes controleerde, maar het bleken allemaal om gewone consumentenpakketjes te gaan.

De werkgever van de man heeft stomverbaasd de bus opgehaald.

Gerelateerde artikelen