Gelderland

Enorme ravage na ongeval op kruising in Voorthuizen

VOORTHUIZEN – Meerdere hulpdiensten zijn aan het einde van de middag opgeroepen voor een ernstig ongeluk op de kruising Apeldoornsestraat met Tolnegenweg in Voorthuizen.

Het ongeluk gebeurde rond 17,25 uur op de kruising. Meerdere ambulances, brandweerwagens en twee traumahelikopters werden opgeroepen. Op de kruising heeft een harde botsing plaatsgevonden tussen een bedrijfsbus met daarin twee mannen en een witte Seat met daarin een oudere man en vrouw. De twee personen uit de Seat raakte bij de aanrijding gewond en zijn nagekeken in de ambulance. De vrouw is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een agent ter plekke gaat ook de man, die de auto bestuurde, voor controle ook mee naar het ziekenhuis.

De weg ligt bezaaid met brokstukken van beide voertuigen. Beide voertuigen raakten namelijk bij het ongeluk zwaar beschadigd. De politie is aan het overleggen of er onderzoek moet komen naar de toedracht van het ongeluk. Al lijkt er sprake te zijn van een voorrangsfout. De weg is vanwege het ongeluk dicht.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!