Gelderland

Steekwapens en drugs gevonden bij inval appartement Kanaal Noord Apeldoorn

APELDOORN – Bij een inval in een appartement aan Kanaal Noord in Apeldoorn, heeft de politie meerdere steekwapens aangetroffen, ook werd er pepperspray en soft – harddrugs gevonden. In het appartement waren drie mensen aanwezig, zij zijn alle drie aangehouden.

De inval vond gisteravond rond 20.15 uur plaats. Agenten betraden het appartement op de vierde etage van het complex en gingen op onderzoek uit. In het appartement vonden de agenten de wapens en de drugs. Alles werd in beslag genomen en de drie aanwezige, de bewoner een 22-jarige man uit Apeldoorn en een 27-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, werden aangehouden.

Politiewoordvoerder Sven Strijbosch laat weten dat de agenten het appartement op het oog handen vanwege een lopend onderzoek. Het onderzoek naar exacte middelen en hoeveelheid loopt nog. Ook worden de rollen van de aangehouden mannen onderzocht. Strijbosch laat weten dat het drietal nog vast zit.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!