Gelderland

Forse schade en gewonden na ongeval Kanaaldijk Wapenveld

WAPENVELD – Op de Kanaaldijk bij Wapenveld heeft zondag aan het einde van de ochtend een forse aanrijding plaatsgevonden. Een vrouw raakte daarbij gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even na 11.30 uur door een voorrangsfout, op de Kanaaldijk met de Flessenbergerweg. De grijze auto wilde de Kanaaldijk oprijden en zag daarbij de rode auto over het hoofd met een harde botsing tot gevolg. De rode auto kwam vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over een van de inzittenden. Deze raakte bij de aanrijding gewond en moest worden nagekeken en behandeld door het ambulancepersoneel. De vrouw werd uiteindelijk meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling en onderzoek.

Opmerkelijk detail is dat de deur van de rode personenauto, vast is komen te zitten in de bumper van de andere auto.

De twee voertuigen liepen bij het ongeluk forse schade op en moesten door een berger worden afgesleept.

Foto’s John Stevens/LDGFotografie

Gerelateerde artikelen