Gelderland

Voetgangster ernstig gewond na aanrijding met auto Beekbergen

BEEKBERGEN – Een voetgangster is maandagmiddag ernstig gewond geraakt nadat zij werd geschept door een automobiliste op de Arnhemseweg bij Beekbergen. Zij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even na vijf uur ter hoogte van de Engelanderweg. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Naast meerdere ambulances werd er ook een Mobiel Medisch Team opgeroepen. Door het slechte weer konden deze niet per helikopter ter plaatse komen, maar waren zij genoodzaakt om met de auto richting Beekbergen te komen. Om tijdwinst te boeken, is de ambulance met spoed het MMT personeel tegemoet gereden waarna de MMT arts in de ambulance kan stappen.

De kruising Arnhemseweg met de Engelanderweg is vanwege het ongeluk afgesloten. Zowel het verkeer vanaf Apeldoorn richting Beekbergen als andersom, ondervindt behoorlijke hinder door het ongeluk.

De verkeersongevallen analyse van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. De auto van de vrouw liep een behoorlijke barst op in de ruit.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen