Gelderland

Vrachtwagen vol met puin kantelt op rotonde Epe

EPE – Op de rotonde de Meent met de Padland in Epe is een vrachtwagen gekanteld. De weg en het naastgelegen fietspad liggen bezaaid met schroot. De chauffeur is door de hulpdiensten uit de vrachtwagen bevrijdt en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur. De vrachtwagen kantelde door een nog onbekende oorzaak tijdens het nemen van de rotonde. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Naast meerdere politiewagens en een ambulance, kwam ook de brandweer ter plaatse. De chauffeur is door de hulpdiensten via de voorruit uit zijn cabine bevrijdt waarna hij door het ambulancepersoneel werd nagekeken.

De chauffeur werd uiteindelijk met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Meent is tussen de Oenerweg en de N309 afgesloten. De gemeente heeft hekken geplaatst. De vrachtwagen zal door een berger moeten worden afgesleept. Naar verwachting is de weg nog tot halverwege de middag afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen