Landelijk

OM: 30.000 euro voor gouden tip over verdachte ‘Lucky’

ROTTERDAM – Het Rotterdamse Openbaar Ministerie heeft een beloning uitgeloofd van 30.000 euro voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van Minh Nghia Vuon ook wel ‘Lucky’ genoemd. Hij wordt nu officieel verdacht van moord en poging tot moord.

Afgelopen zaterdag schoot hij in een winkelcentrum in Zwijndrecht zijn voormalige schoonmoeder van 66 dood en schoot ook zijn ex-vriendin Anneke (38) neer. Zij ligt nog steeds in het ziekenhuis te vechten voor haar leven.

De verdachte is 1.70 lang, heeft een licht getinte huid, een normaal postuur en kort zwart haar. Ten tijde van de schietpartij droeg hij een donkere jas model parka, hieronder droeg hij een kledingstuk met een capuchon. Vuong is ook bekend onder zijn bijnaam ‘Lucky’.

Mensen die tips hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via 112 als u de verdachte ziet.

Benaderd de verdachte niet zelf!

Gerelateerde artikelen