Gelderland

Scooterrijder naar ziekenhuis na aanrijding met auto Deventerstraat Apeldoorn

APELDOORN – Bij een ongeluk op de Deventerstraat in Apeldoorn is zaterdagmiddag een scooterrijder gewond geraakt. Hij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur op de kruising Deventerstraat met de Noorderlaan, ter hoogte van de verkeerslichten. De bestuurster van een witte BMW zag een scooterrijder over het hoofd met een botsing tot gevolg. De inmiddels gebelde hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde scooterrijder. Hij werd ter plekke nagekeken door het ambulancepersoneel waarna hij per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de BMW was flink geschrokken en ontdaan.

De politie heeft verklaringen opgenomen van getuigen. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. De scooter en auto liepen door het ongeluk enige schade op.

Vanwege het ongeluk werd een deel van de Deventerstraat afgesloten. Hierdoor ondervond het verkeer behoorlijke hinder en leidde tot flinke files.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen