Gelderland

Slachtafval op Arnhemseweg Beekbergen zorgt voor verkeershinder

BEEKBERGEN – Automobilisten op de Arnhemseweg (N788) tussen Apeldoorn en Beekbergen moeten rekening houden met enige verkeershinder. Een deel van de weg is namelijk afgesloten omdat er slachtafval op de weg ligt.

Vlak voor 12.00 uur maakte een systeem van de vrachtwagen een noodstop, vermoedelijk omdat de vrachtwagen te dicht op zijn voorganger kwam. Gevolg daarvan was dat een deel van de inhoud van de trailer, die vol lag met slachtafval tussen de trailer en de cabine terecht kwam en zo ook op de N788.

Doordat het slachtafval op de weg lag en de vrachtwagen niet verder kon rijden omdat een deel van het slachtafval tussen de trailer en cabine lag, sloot de politie een deel van de N788 in de richting van Beekbergen af. Als gevolg ontstond er aan beide kanten files. Agenten leiden het verkeer om en om langs de smurrie op de weg.

Foto’s: LEG Fotografie

Gerelateerde artikelen