Gelderland

Fietster gewond na aanrijding met auto Matenpoort Apeldoorn

APELDOORN – Een fietster is rond het middag uur gewond geraakt bij een ongeluk op de Matenpoort in Apeldoorn. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen.

Het ongeluk gebeurde vlak voor 12.00 uur op de kruising Wagenmakershoek met de Matenpoort. De bestuurder van een bestelauto zag de fietster bij het oprijden van de Matenpoort over het hoofd met een botsing tot gevolg. De jonge fietster kwam hard ten val en raakte gewond. Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren schoten direct te hulp in afwachting van de hulpdiensten.

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonde fietster waarna zij per ambulance werd overgebracht naar het Gelre ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend.

De politie heeft zowel van de betrokkenen als van getuigen een verklaring opgenomen. De bestelauto en fiets liepen bij het ongeluk enige schade op.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen