Gelderland

Brandweer rukt met spoed uit voor rokende stadsbus Laan van de Mensenrechten Apeldoorn

APELDOORN – Een medewerker van vervoersbedrijf RRReis ontdekte maandagavond dat bij een van de geparkeerde bussen rookontwikkeling hing. Toen hij beter ging kijken zag hij dat de rook uit de achterzijde van de bus kwam waarop hij de brandweer inschakelde.

De toegesnelde brandweerlieden gingen direct op onderzoek uit. Er leek in eerste instantie niets aan de hand. Ze zagen namelijk geen rook en roken ook niet iets. Maar toch werd bij het openen van wat luiken rookontwikkeling waargenomen. Voor de brandweer reden genoeg om verder te gaan met zoeken naar de oorzaak.

De bus zou volgens de medewerkers de gehele dag stil hebben gestaan. De oorzaak van de rookontwikkeling was rond 22.45 uur nog steeds niet helder. De brandweer laat een medewerker van de technische dienst van het vervoersbedrijf ter plaatse komen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen