Opmerkelijk

Automobilist rijdt met bevroren vooruit op weg en wordt beboet

NOORD-HOLLANDEen automobilist maakte het gisteren wel erg bont. Hij reed met zijn auto op de weg met nog een bevroren voorruit. Niet alleen is het levensgevaarlijk, er staat ook nog eens een hoge boete op. Namelijk 250 euro.

Het viel agent Roelof Kleine Deters op toen hij met zijn politieauto over de weg reed. De bestuurder had de voorruit totaal niet goed schoon gemaakt. De bestuurder van de auto is hierop aangesproken en heeft een proces-verbaal gekregen van de agent.

Zorg er altijd voor dat je ruiten ijsvrij zijn voor je de weg op gaat. Zo voorkom je een boete van 250 euro of hoger. Alle ruiten dienen ijsvrij te zijn. Een klein kijkgat in de voorruit maken is dus niet genoeg.

Foto: @RKleineDeters Twitter

https://twitter.com/RKleineDeters/status/1623269190802018304?s=20&t=vfLWPwQQXiILbLOOOgowTQ

Gerelateerde artikelen